Na een lange tijd dromen en zoeken hebben we in oktober 2011 de knoop doorgehakt en een huis in Frankrijk gekocht. Het huis staat in een mooi rustig dorpje op een heuvel met een prachtig uitzicht over de vallei. Op dit blog kun je onze avonturen volgen over het huis en alle andere franse dingen.

Brocante dans la maison

Brocante dans la maisonSoms kom je onverwacht een Jeanne D'Arc tegen. En zaterdag zelfs twee!!! Ja dan kan ik ze echt niet allebei laten staan.Ik heb nu eenmaal een zwak voor het wicht. En ook nog een mooi onderbord gevonden. De stolp zal een ander keer moeten worden gevonden. Zal nog niet meevallen. Het moet precies passen.
Wat een leuke winkel!! Ik kom er graag : De Bosrand in Soest

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gevonden in onze Franse schuur. Hing zo zielig alleen. Heb het maar mee naar huis genomen.--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Soms vind je zulke leuke dingen bij de kringloop!! Dit kastje kon ik echt niet laten staan. Het heeft alleen maar een nieuw laagje verf nodig en dan is het perfect voor de logeerkamer.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dit wordt de plek voor alle foto's die ik maak van brocante dingen in huis, winkeltjes en aankopen. Alles wat niet thuishoort in ons Franse huis.
Liefs, Monique

Geen opmerkingen: