Na een aantal fijne jaren in Bourguignon zijn we weer een nieuwe weg ingeslagen.
Ons franse huis is verkocht. Wel met een gemengd gevoel. Het blijft een fijne plek maar het is tijd voor nieuwe avonturen.

Brocante dans la maison

dinsdag 11 juli 2017

Le tour de France

Eerste week van juli. Ontzettend warm geweest in Bourguignon. We hebben lekker niets gedaan. Mijn ouders zijn een paar dagen op bezoek geweest. Dus we hebben lekker in de tuin zitten barbecueen. Nog een dagje naar Gray geweest. Een kleine stadswandeling gedaan en toen snel op een terrasje gedoken onder een paar grote bomen. Heerlijk.
Zondag was Laura jarig dus daar zijn we met z'n vieren op bezoek geweest. Basel blijft ook erg leuk om doorheen te wandelen. Al met al een leuke vakantie.
De tuin zag er goed uit. Dit stuk ligt op het noorden en heeft weinig last van de zon.

De tour de France kwam langs gezoefd. Fayl Billot was mooi versierd en er stonden natuurlijk weer mooie rieten kunstwerken. Fayl Billot is bekend om zijn vannerie.Gray is een mooi stadje aan de SaƓne. Hier kun je lekker wandelen in het oude deel en fijn op een terras zitten langs de rivier. Dat hebben we dan maar gedaan. Het is tenslotte vakantie.
 Kunstwerken in de de grote en kleine kruisgang van het Munster in BaselAltijd gezellig om Laura te bezoeken. 's Avonds lekker gegeten in Duitsland en weer terug naar Bourguignon gereden om te overnachten.
Maandag ochtend is de makelaar nog op bezoek geweest met kijkers en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan.

Liefs, Monique


Geen opmerkingen: